Jean-Pierre Michot     Caroline Frarier             Kai Otte        
 
                     Christophe Grevent    Daniel Deistler     Karl-Heinz Zonnchen   Martina Pulver      Edouard Arakelov     Olivier Bousquet    Andreas Albrecht

Onze teams bestaan uit ervaren managers met diploma's van faculteiten der economische wetenschappen, ingenieursopleidingen of algemene universiteiten, bijv. het MBA diploma.
Hun opleiding wordt gecompleteerd door certificaten (TOEFL, BULATS), die garanderen dat ze de taal van het land waar ze ingezet worden, perfect beheersen.
En tenslotte gaat het om specialisten die internationale opleidingen en certificaten hebben en lid zijn van internationale organisaties (NATO, Association of Fraud Certified Examiners, Association Française de Criminologie, Kriminologische Gesellschaft KrimG).
Bovendien werken wij in een netwerk van meer dan 300 vrije medewerkers uit alle vakrichtingen, louter experts voor het Duits-Franse gebied, advocatenkantoren en accountants in heel Europa.

Wij zijn in meer dan tien jaar op de volgende gebieden werkzaam geworden:
• industrie, handel en dienstverlening,
• beursgenoteerde concerns en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO)
• Europa en Azië
• als ondernemer en subondernemer
• met en zonder procura.
Op aanvraag leveren wij u graag referenties die wij hier vanwege de discretie niet kunnen publiceren.

Conseil d'Administration

Jean-Pierre Michot Sinds meer dan 10 jaar in Europa en Azië in het interimmanagement werkzaam voor grote beursgenoteerde groepen, maar ook voor kleinere structuren in alle activiteitssectoren, van 50 tot 2000 medewerkers en 15 tot 500 miljoen euro, als CEO of als CFO.
Is tevens werkzaam in het kader van vermeende of aangetoonde verduisteringen, van het technisch onderzoek tot de coördinatie van de juridische gevolgen.

Bezit een Executive MBA diploma van de ESCP Europe, heeft aan de EIREL (F), de SNBW (D) en aan het Camberley Command and Staff College (GB) gestudeerd; hij is lid van de Association of Certified Fraud Examiners, de KrimG en de Association Française van de Juristes d'Entreprise. Email | Website

Kai Otte is sinds meer dan 20 jaar ondernemingsontwikkelaar en interim manager met een bijzondere specialisatie op het gebied van banken en IT, waarvoor hij ook een activiteit tot compliance management ontwikkeld heeft. Hij spreekt 3 talen perfect en is in heel Europa werkzaam bij de planning en uitvoering van de door de moederondernemingen gekozen strategieën. Hij heeft aan de Helmut Schmidt Universiteit (Hamburg) en aan de FU Hagen gestudeerd en heeft een MBA diploma van de OU Business School Milton Keynes (UK). Email

Daniel Deistler is sinds 2004 uitvoerend vennoot van de CK Corporate Finance GmbH in Frankfurt; hij heeft talrijke ondernemingen bij maatregelen - van de invoering op de beurs tot de aanschaffing van middelen voor startups en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) - alsmede bij fusies en overnames in verschillende branches begeleid.
Hij heeft het eerste deel van zijn loopbaan bij grote ondernemingen (Commerzbank, Reuschel & Co, Dresdner Bank en Dresdener Kleinwort and Benson in London en Frankfurt, Arthur Andersen en Ernst and Young) doorgebracht.

Hij heeft zijn diploma aan de Francfort School of Banking and Finance gecompleteerd met verdere studies aan de Harvard University (HBS en GSAS) en in Cambridge, MA, USA. Hij heeft zich in transacties tot 500 miljoen euro voor KMO gespecialiseerd. Email | Website

Christophe Grevent begeleidt in het kader van zijn werkzaamheid sinds meer dan 10 jaar organisaties uit de IT-sector. Naast zijn technische competentie beschikt hij over een omvattend begrip van de branches van zijn klanten en kan hen erbij helpen de efficiëntie van hun structuren te verbeteren. Omdat hij zowel Duitser als Fransman is, is hij eraan gewend in complexe omgevingen werkzaam te zijn.

Christophe is gediplomeerd ingenieur en heeft aan de Ecole Polytechnique, de Ecole Nationale Supérieure van de Télécommunications (Télécom ParisTech) en aan de Technische Universiteit Stuttgart gestudeerd. Email | Website

Met 15 jaar ervaring in het internationale management beschikt Olivier Bousquet over een solide kennis van de dynamiek van de risico's in Afrika en het Midden-Oosten.
Hij is buitengewoon resultaatgericht en heeft vele belangrijke projecten voor internationale organisaties in verschillende landen met een opkomende economie geleid (Liberia, Sierra-Leone, Tsjaad, Democratische Republiek Congo, Niger, Iran, Irak). Door zijn bevattingsvermogen, ook in complexe situaties, en zijn bekwaamheid om projecten binnen deze "nieuwe grenzen" te leiden is hij in staat om industriële of mijnbouwprojecten in landen met instabiele situaties met succes uit te voeren.
Olivier heeft een diploma in internationale aangelegenheden van de Faculté de Droit et D'économie van Grenoble alsmede een reeks technische diploma's. Email | Website


Na het behalen van haar diploma aan de ESC Bordeaux is, Caroline Frarier, haar loopbaan bij de Amerikaanse Estée Lauder groep begonnen. Deze ervaring was bepalend voor haar carrière, omdat haar passie voor de wereld van de luxe haar de gelegenheid heeft gegeven om ongeveer twintig jaar lang posities als marketing- en communicatiedirecteur bij verschillende internationale merken te bekleden.
Na het behalen van het diploma Executive MBA bij de ESSEC waren haar belangstelling voor personeelszaken en haar ervaring in het ondernemingsmanagement voor haar de aanleiding om tot een adviesonderneming voor human recources toe te treden, waar ze verantwoordelijk is voor het aanwerven van leidinggevende medewerkers en voor de coaching en begeleiding. Ze heeft een opleiding op het gebied van coaching bij International Mozaïk gevolgd.
Caroline Frarier is een netwerkster en lid van de vrouwelijke tak van de Réseau Grandes Ecoles, oprichtster van de Club Luxe des diplômés de l’ESC Bordeaux en lid van het executive committee van de vereniging van gediplomeerden van de ESSEC EMBA.Email | Website

Martina Pulver is bedrijfsleider/directeur van de mapConsult SARL in Parijs. Na het behalen van haar diploma aan de ESCP Europe in 1991 en na circa tien jaar als senior project manager bij twee internationale advieskantoren is ze tegenwoordig overal ter wereld als coach en adviseur werkzaam. Ze heeft zich gespecialiseerd in het interculturele wijzigingsmanagement, de groepsdynamiek en de begeleiding van leidinggevende teams.
Ze communiceert en werkt moeiteloos in drie talen – Engels, Duits en Frans – en is een enthousiaste mediator tussen de verschillende praktijken en ondernemingsculturen. Email | Website

Karl-Heinz Zönnchen is sinds 1993 uitvoerend vennoot van het agentschap Phönix Security Management in Berlijn, dat hij na 18 jaar in openbare dienst werkzaam te zijn geweest, opgericht heeft.
Zijn klanten zijn ondernemingen, besturen, particulieren, advocaten en verzekeringsmaatschappijen. Met zijn team onderzoekt hij gevallen van verzekeringsfraude en financiële delicten en vervaardigt adhoc-expertises met of zonder gebruik van technische middelen.
Hij is met zijn teams en zijn technische uitrusting voor banken en verzekeringsmaatschappijen werkzaam geworden bij maatregelen ter beveiliging van informatie.

Hij heeft een staatsopleiding op het gebied van rechten en criminologie gevolgd. Email | Website

Edouard Arakelov richt in Rusland en in de Oekraïne sinds 1993 industrie-ondernemingen op en ontwikkelt deze. Die ervaring die hij hierbij heeft opgedaan, zet hij voor zijn klanten in, die zich permanent op deze markten willen vestigen..

Edouard is bouwingenieur met een diploma van de militaire academie in Omsk en heeft een MBA diploma van de ESCP-EAP. Hij is echter vooral een man uit de praktijk die in alle situaties het overzicht behoudt. Email

Advocaat Andreas Albrecht heeft een advocatenkantoor in de buurt van Stuttgart/Duitsland en de raad van een werkgeversorganisatie. Hij studeerde aan Mainz/Duitsland (diploma & Master of Duits en buitenlands recht) en Parijs/Fransland (Master) met een focus op arbeidsrecht en Europees recht. Andreas heeft gewerkt onder andere in de afdeling Risk Management van de grootste vracht-bedrijf in Reykjavik/IJsland en in het Brusselse kantoor van de Confederatie van Duitse Werkgeversorganisaties.
Al vele jaren adviseert hij met succes bedrijven bij het opzetten van kantoren, werknemers in dienst nemen en personeel reducties in Duitsland en Frankrijk. Andreas is een ervaren Counsel en bedient haar klanten in de vergaderingen van de arbitrage in bedrijf of collectieve onderhandelingen. Hij is een ere-rechter in het rechtbank voor arbeidsrecht in Stuttgart, een lid van de Duits-Franse Juristen Vereniging en de country manager voor IJsland in de forum voor jonge advocaten van de Duitse orde van advocaten.
Andreas spreekt vloeiend Duits, Frans en Engels.Email | Website

Impressum | 00 33 (0)6 85 33 53 09 | 00 49(174) 49 61 536 | contact@boanarges.com

Designed By Smart Octopus Copyright Boanarges